Unik 5,5 års garanti

Vision X lämnar 5,5 års funktionsgaranti på nästan all LED belysning!

Vision X lämnar den bästa funktionsgarantin i branschen! Med otroliga 5,5 års funktionsgarantigaranti tar man fullt ansvar för sina produkter vilket borgar för en säker investering.

Vision X tillverkar produkter av högsta kvalitet med den absolut senaste tekniken. Varje komponent är noga utvald, varje produkt är noga designad och kvalitetskontrollen är ytterst noggrann så att belysningen skall fungera år efter år även i de mest usatta applikationerna. Trots detta kan man inte garantera till hundra procent att något inte ska hända med belysningen. Det man kan garantera är att kunden ska få förstklassig hjälp att åtgärda ett eventuellt fel med minsta möjliga skadeverkan. Därför lämnar Vision X 5,5 års funktionsgarantigaranti på nästan all sin LED belysning. Det innebär att om en eller flera dioder slocknar eller lyser 75% mindre än när den var ny inom 5,5 år från inköpsdatum så byts produkten ut om den om fattas av 5,5 års funktionsgarantin. 5,5 år motsvarar ca, 50 000 brinntimmar.

Funktionsgarantin gäller så länge produkten inte har utsatts för kraftig yttre påverkan som kan påverka diodernas livslängd eller om kabeln och kontakten från lampan har klippts, skarvats eller utsatts för åverkan. Vision X har tätningar mot fukt i kabeln och kontakten som går ut från lampan. Har kabeln eller kontakten skadats, ändrats eller klippts kan fukt ”sugas” in genom kabeln och därmed förstöra lampan.

Har du en belysning med ett inköpsdatum efter 2015-01-01 så gäller 5,5 års funktionsgarantin på nästan all belysning (VL-serien omfattas av 2 års funktionsgaranti). Slocknar en eller flera dioder eller lyser svagare kontaktar du oss. Uppfyller lampan garanti kraven byter vi ut belysningen snarast mot en ny eller en motsvarande belysning.